Search Site

Kjøpsbetingelser

 

Returrett og Angrefrist
For alle produkter gjelder 14 dagers full returrett. Retur må avtales med oss innen 12 dager etter at varen er mottatt. Det er ingen returrett på produkter som er testet eller på annen måte er tatt i bruk. Fraktomkostninger dekkes av kunden såfremt ikke annet er avtalt. Varer som returneres mot postoppkrav eller etterkrav vil ikke bli hentet av oss. Forøvrig gjelder Lov om angrefrist om forbrukerkjøp (Jmf. angrefristloven) hos oss.

Uavhentede pakker
Pakker må hentes innen 14 dager, hvis ikke går de i retur til oss. Dersom dette skjer som en følge av forglemmelse eller andre forhold, kan du ta kontakt via dette skjemaet for å få pakken sendt til deg på nytt. Du vil da få informasjon om hvordan du betaler på nytt for frakt. Vær obs på du da i tillegg må betale for retur frakt, altså frakt pris tilbake til oss og tilbake til deg igjen, da Posten Norge beregner fraktpris også for slik retur. Dette avsnittet gjelder ikke varer som returneres under angrefristen eller som følge av fabrikasjonsfeil.

Porto/fraktpriser
Vi følger til enhver tid Postens gjeldende satser på porto/frakt og du velger selv fraktmetode og dermed også pris. Vi sender ikke oppkravspakker.

Garanti
Vi følger de til enhver tid gjeldende bestemmelser for garanti. Ved henvendelse angående feil ved varen, skal det vises kvittering for at varen er kjøpt hos oss. Garantien omfatter ikke normal slitasje, ytre skader eller feil bruk. Generelt har vi ett års garanti på de fleste varer. For Crosman produkter gjelder utvidede regler i henhold til Crosman USA til enhver tid gjeldende regler.

Priser
Prisene kan forandres uten forvarsel. De til enhver gjeldende priser er de som er lagt ut på vår Webshop. Disse inkluderer 25% merverdiavgift. Frakt kommer i tillegg. Vi reserverer oss mot trykk og skrivefeil, spesielt i tilfeller der prisen er unormalt mye høyere eller lavere en veiledende priser. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel.

Betaling
Vi sender alle varer mot Visa/MasterCard betaling samt Klarna. Det er også mulig å kjøpe varene i butikken i Bergen sentrum som har åpent 7 dager i uken.

Levering
Wasteland Webshop sender alle varer innen 24 timer, alle virkedager. Vi tar forbehold om hendelser som er utenfor vår normale påvirkning. Alle varer som er tilgjengelig for bestilling på vår Webshop er på lager. Varer som blir utsolgt er ikke tilgjengelig for kjøp i perioder da vår lagerstyring automatisk regulerer dette. Varene sendes med Posten/Bring og for øvrig slik du selv velger ved bestilling.

Transportskader
Du må selv melde eventuelle transportskader til oss innen 24 timer etter mottakelse av varen dersom erstatningskrav skal kunne gjøres gjeldende. Posten vil erstatte alle skader som de kan gjøres ansvarlige for. Du må derfor ta kontakt med Posten og fylle ut skademeldingskjema du får fra dem ved skade, og original emballasje må også framvises. Wasteland Webshop vil da søke erstatning og sende ny vare til deg så snart som mulig. Vanlig saksgang i slike tilfeller er 10 virkedager.

Feil på varen
Dersom du oppdager fabrikasjonsfeil på varen må dette meldes fra til oss innen 24 timer etter at pakken er levert ut til deg. Du har selv ansvar for å sjekke at varen virker og kan brukes etter hensikten straks ved mottak. Dersom du oppdager fabrikasjonsfeil vil vi sende deg en ferdig frankert postlapp slik at du kan returnere pakken til vår Workshop for undersøkelse og ombytting eller reparasjon (vi kan også refundere fraktbeløp etter avtale). Som oftest vil rep saker være løst innen 7 virkedager. Ved påvist produksjonsfeil vil du få ny vare eller få reparert varen uten omkostninger. Ved brukerfeil må kunden selv dekke frakt og reparasjonskostnader før vi returnerer varen.

Identitet og aldersgrense
Handel hos oss forutsetter et gjensidig tillitsforhold. Ved kjøp av produkter med 18års grense, må kunden oppgi fødselsdato for å kunne gjennomføre handelen. Kunder sjekkes mot Folkeregisteret for å verifisere at kunden er over 18år. Vi tar ikke ansvar for kunder som kjøper varer ved å bruke falsk identitet eller gir andre falske opplysninger. Herunder kunder som kjøper varer for andre (mindreårige).

Ansvar
Wasteland AS fraskriver seg ethvert ansvar for skader på personer eller eiendom/eiendeler påført ved bruk av alle varer levert hos oss. Det er 18 års alders grense på airsoftvåpen (softgun), luftvåpen og paintballmarkører i Norge.